خرید و فروش عمده باتری
های مهدکودک و فراتر از آن آماده هستند. خرید و فروش عمده باتری با رویکرد سنتی، زمان کلاس به توسعه مهارتهای ضروری در کودکان، از جمله شناسایی رنگ، اندازهگیری زمان، حل مسئله و سایر مهارتهای اساسی نوشتن، خواندن و ریاضی اختصاص مییابد.
مزایا: هر روز به خوبی ساختار یافته، سازگار و قابل پیش بینی است و به کودکان کمک می کند تا به خواسته های مدرسه تمام روز عادت کنند.معایب: زمان بازی رایگان معمولاً فقط در زمان استراحت در فضای باز انجام می شود. این رویکرد بر سایر زمینه های حیاتی برای توسعه مانند مهارت های اجتماعی و عاطفی تمرکز نمی کند.
2. مونته سوری
این رویکرد برای مراقبت خرید و فروش عمده باتری از کودکان توسط دکتر ماریا مونته سوری در محله های فقیر نشین رم در اوایل دهه 1900 ایجاد شد. تحقیقات او بر روی کودکان کم درآمد با ناتوانی های یادگیری متمرکز بود تا به آنها در توسعه مهارت های زندگی واقعی کمک کند. از این تحقیق، رویکرد مونته سوری پدیدار شد: اعتقاد بر این بود که بازی کار کودک است، و کودکان با سرعت خودشان، با آزادی حرکت و فعالیت در محدودههای تعیینشده توسط محیطشان، به بهترین شکل یاد میگیرند.
جوانب مثبت: این نوع رویکرد پیش دبستانی به کودکان کمک می کند تا استقلال، نظم و انضباط و مهارت های زندگی روزمره را به دست آورند. رویکرد مونته سوری برای چندین گروه سنی نیز مناسب است.
معایب: یادگیری اضطراری هر روز با توجه به علایق کودکان تغییر می کند. به کودکان دیکته خرید و فروش عمده باتری نمی شود که با چه چیزی بازی کنند یا روی آن تمرکز کنند.
3. اضطراری/بازی مبتنی بر
رویکرد نوظهور آموزش در دوران کودکی از نظریه پردازان مختلف یادگیری اولیه مانند دیوی، پیاژه، برونفنبرنر و ویگوتسکی بیرون آمده است. برنامه درسی اضطراری یا مبتنی بر بازی بر فرآیند یادگیری متمرکز است نه محصول. با هر دو دوره ساختاریافته و بدون ساختار، کودکان قادر به یادگیری با سرعت خود هستند. در این رویکرد، هیچ راه درست یا غلطی ایرانیان سایبر برای انجام کاری وجود ندارد و به کودکان اجازه می دهد اعتماد به نفس داشته باشند و ریسک کنند.
مزایا: بازی معنادار زمانی اتفاق می افتد که کودکان خرید و فروش عمده باتری با تلاش و انتخاب خود یاد بگیرند. کودکان همچنان به کسب دانش ادامه میدهند که بر آنچه قبلاً آموختهاند و گسترش آن میافزایند.معایب: مربیان کمتر به کودک "نه" می گویند تا او را به سمت دیگری هدایت کنند.
4. رجیو امیلیا
بر اساس مدارسی که پس از جنگ جهانی دوم در منطقه رجیو امیلیا ایتالیا تشکیل شد، این رویکرد بر اساس روشهای مورد استفاده توسط این جوامع برای کمک به کودکان برای تبدیل شدن به شهروندان بهتر الگوبرداری شده است. پیش دبستانی هایی که از سبک رجیو امیلیا پیروی می کنند معتقدند که کودکان با استفاده از کانال های مختلف برای بیان افکار و احساسات خود مانند نمایش، هنر، زبان و موسیقی یاد می گیرند. مربیان، والدین، جوامع و دانش آموزان همه با هم به عنوان سازنده دانش کار می کنند.
جوانب مثبت: تاکید بر بیان هنری و خلاقیت وجود دارد. محیط به عنوان معلم سوم با مواد طبیعی و اسباب بازی های واقعی عمل می کند.معایب: یافتن تعادل بین علایق همه دانش آموزان، خانواده ها و جامعه برای مربیان دشوار است.
5. والدورف
اولین مدرسه والدورف توسط رودولف اشتاینر در آلمان در سال 1919 تأسیس شد. هدف این مدرسه آموزش دادن به کودکان به جای اینکه به چه چیزی فکر کنند، چگونه فکر کنند. اشتاینر معتقد بود که کودکان کنجکاوی و اشتهای طبیعی برای یادگیری دارند و باید در محیطی تشویق شوند که هر پنج حواس را تحریک کنند.
جوانب مثبت: کودکان تشویق می شوند تا آزاداندیشان خودراهبر باشند. دانشآموزان با مربیان خود رابطه نزدیکی برقرار میکنند، زیرا در تمام سنین مدرسه با یک معلم باقی میمانند.
معایب: امروزه مدارس والدورف زیادی وجود ندارد. از فروش عمده باتری آنجایی که به درجه بندی سنتی اعتقادی ندارد، انتقال به مدرسه عادی برای کودکان می تواند دشوار باشد. برنامه هایی برای کودکان
[ بازدید : 39 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]